Szeretettel üdvözöllek az oldalamon!Szaip Istvánné Kiss Mária vagyok, egy 16 éve Angliában élő, unatkozó kisnyugdíjas. A kertünkben rókák és mókusok kergetőznek ( eddig még mindegyikük túlélte ).

Régóta írok verseket, de inkább csak az íróasztal fiókjának. Igaz, régebben időm is kevés volt rá, internet sem volt, így közzé sem tudtam tenni. Most szívesen megosztom Veletek, remélem Ti is olyan szeretettel olvassátok majd őket, amilyennel én írtam. Időközben már jelentek meg verseimből máshol is.

Minden kedves, oldalamra tévedt Olvasómmal megosztom: az itt megjelent verseim hosszú évek alkotásai. Ne tévesszen meg senkit, ha egy-egy napon akár 10 verset is fölteszek. Lehet, az már évek óta porosodott fiók mélyén, vagy egy-egy irodalmi oldalon megjelent. Talán százat sem éri el az, amely könyvben is olvasható, egy Magazin Évkönyvében, Meséskönyvben és Antológiában.

Több versemet megosztottak, nevemmel, amit köszönök. De jólesett volna, ha értesítést kapok róla. Kérem, ne használják föl őket akár reklám, vagy egyéb célra. Köszönök minden olvasást. Jólesne néhány beszélgető szó is.

Kérlek tiszteljetek meg hozzászolásaitokkal.

Üdvözlettel: Mária

 

Ezek is érdekelhetik:

1 Hozzászólás

  1. MikiJózsa szerint:

    elolvasgattam néhány versed, igazán jók, számomra legjobban tetszett az életrő szóéó gondolatok, gratulálok szerettel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük