KEDVES OLVASÓIM

Szeretettel köszöntelek Benneteket. Szeretnék pár gondolatot átadni. Nemrég beléptem a fb-ra, ott olvastam, az egyik ismerős írja, hogy meghackelték az oldalát, és különböző írásokat olvashatnak a belépők, amit ő nem lát, nem ő írta. Lejárató szövegek. Nekem soha nem volt fb-profilom, nevemben mégis beszélgettek. Ezen az oldalon – jelezték,- hogy megjelenik időnként, hogy adathalász oldal. 78 évesen alig igazodok el a számítógépek világában, annyit tudok, fölteszem egy-egy versikémet, ha valaki megtisztel az olvasással, vagy pár kedves szót hagy, megköszönöm. Volt egy másik web-oldala fiamnak, ahova írásokon kívül festményeket, rajzokat, fotókat, stb. lehetett feltenni. Szép, színes oldal volt, meg kellett szüntetni olyan lejárató kampányt indítottak jóakaróink, akikről elképzelni sem tudtam, hogy a nyájas, szép szavuk mögött ilyen ember rejlik.
Kérlek Benneteket, bátran olvassatok, sem bankszámla számot, sem egyebet nem kérek. Sajnos utóbbi verseimen érződik, megviseltek a rágalmak, nagyon színvonal alattiaknak érzem őket. Bocsánatot kérek érte. Várlak Benneteket, akár pár szó erejéig is.
Maradok üdvözlettel: Mária

Ezek is érdekelhetik:

2 hozzászólás

  1. Szaipne Kiss Mária szerint:

    Én is sokat ügyetlenkedek a számítógéppel. Sokszor kell segítséget kérni. De mégis azt is terjesztették, hogy ezt az oldalt adathalászásra hoztuk létre. Irigység mesterfokon. Köszönöm itt is a látogatást.

  2. Tóth Lászlóné Rita szerint:

    Kedves Anci!

    Örülök, hogy azért ellátogatsz a facebookra is. Érdemes feltenni oda szép soraidat, mert vagyunk egy páron, akik szívesen olvassuk. Egyidősek vagyunk, a számítógéphez és egyáltalán a technikákhoz nem értek, éppen csak felhasználói szinten tudom kezelni, azt is csak korlátok között.

    Szeretettel: Rita

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük